دستگاه دوغ ساز کلبه ای مورد استفاده در رستوران ها و سفره خانه های سنتی
ساخت دوغ با این دستگاه کاملا بهداشتی و مکانیزه می باشد.
یک وسیله جهت زیبایی در پیشخوان های رستوران ها جهت نمایش و جذب مشتری
به دلیل آبشاری بودن باعث تولید کف شده و زیبایی خاصی به لیوان های دوغ می دهد.
تولید کف بعد از 10 الی 12 دقیقه بعد از کارکردن دستگاه
ابعاد دوغ ساز کلبه ای: 180* 60 *80 سانتی متر
شیشه های تلقی و نشکن
بدنه استیل ضد زنگ و آلیاژ 304 خش دار (ضد خش)
نمای کلبه ای از جنس چوب روس
دارای مخزن 65 لیتری
بدنه تمام استیل ۳۰۴ نگیر
محفظه شیشه ای نشکن
پمپ قدرتمند ضربه ای
نمای ال ای دی در قست بالای دستگاه
ترموستات دیجیتال
کندانسور کاوردار مسی
دارای حباب شیشه ای
ترموستات دیجیتال
لوله کشی استیل
18 ماه گارانتی کامل(موتور و لوازم)
دارای چرخ جهت سهولت در جابجایی
دارای شیر تخلیه و شستشوی آسان
قابل رقابت با نمونه ترکیه ای و قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر ، دارای گارانتی واقعی محصول
دارای مجوز بهداشت
از این دستگاه میتوان همانند دستگاه های آبسرد کن جهت ارائه دوغ به مشتریان استفاده کرد و همچنین در سلف سرویس هتل های پذیرایی قرار داد تا مشتریان خودشان این نوشیدنی بسیار لذیذ و سالم را سرو کنند.
با توجه به دوغ های صنعتی که توسط کارخانجات تولید می شود ومواد افزودنی نگه دارنده در آنها استفاده می شود ، تولید دوغ سنتی توسط این دستگاه کاملا سالم و بهداشتی بوده و می توان اطمینان خاطر داشت که دوغ سالم به دست مشتریان ارائه می دهیم.
بشر هر روز به تغذیه سالم خود هر روز توجه خاصی پیدار کرده است از جمله نوشیدنی های سالم و مفید برای دستگاه گوارش دوغ می باشد.
یک دستگاه مقرون به صرفه جهت تولید دوغ سنتی در رستوران ها و هتل های پذیرایی
به طور کلی خواص دوغ باعث افزایش سلامتی بدن می شوند، که این امر به دلیل فرآیندی است که در طی آن دوغ تولید می شود. دوغ دارای کلسیم، پروتئین، ویتامین های B2، B6 و B12 ، مواد معدنی و چربی می باشد و ارزش غذایی آن نسبت به ماست کمتر نمی باشد.
به طور کلی نمی توان این فرآورده ها را جایگزین شیر کرد اما کسانی که نمی توانند لاکتوز شیر را تحمل کنند می توانند از چنین فرآورده هایی استفاده کنند. مصرف این نوشیدنی سالم در فصول گرم تا حدودی آب بدن را تامین می کند و بر خلاف آبمیوه ها و نوشیدنی های گازدار صنعتی برای کودکان یک سال به بالا هم مفید است. مصرف روزانه دوغ نیز از بروز بیماری آلزایمر پیشگیری می کند.
دوغ باعث شادابی پوست ، خواب آور ، باعث پیشگیری از بیماری های عفونی ، کاهش وزن بدن ، درمان تبخال ، پیشگیری از سرطان ، پیشگیری از پوکی استخوان ها و پوسیدگی دندان ها می شود.
دستگاه وافل ساز برای پخت نان مخصوص دسر در بستنی فروشی ها و کافی شاپ ها مورد کاربرد می باشد.
این دستگاه در قالب های متنوعی با توجه به سلیقه و نیاز مشتری می باشند.
دستگاه وافل ساز در مدل های گرد ، مربع ، ماهی و هات داگی
پخت 24 عدد وافل در ساعت
قطر وافل 18.5 سانتی متر
بدنه استیل قالب های چدنی قابل شستشو
وافل ساز گرد :
ابعاد وافل ساز تک خانه : طول 28 سانتی متر ، عرض 33 سانتی متر ، ارتفاع 35 سانتی متر
ابعاد وافل ساز دو خانه : طول 50 سانتی متر ، عرض 33 سانتی متر ، ارتفاع 35 سانتی متر
مواد لازم برای تهیه وافل :
۲ فنجان آرد چندمنظوره
۱ قاشق چایخوری جوششیرین
یکدوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یکدوم قاشق چایخوری نمک
۹ قاشق غذاخوری کره دما ذوب و خنک شده
سهچهارم فنجان شکر قهوهای
۲ عدد تخممرغ
۳ عدد موز بزرگ لهشده
یکدوم فنجان شیر
یکچهارم فنجان گردوی خردشده
۳ قاشق غذاخوری قره قاط خشک یا گیلاس
یکچهارم فنجان تکه شکلات
طرز تهیه وافل
قالب را گرم کنید و آرد، جوششیرینی و نمک را در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر، تخممرغها، موز و شیر را در یک ظرف دیگر خوب مخلوطکنید.
این دو مخلوط را بهخوبی باهم ترکیب کنید و هم بزنید.
قالب دستگاه وافل ساز را چرب نموده (حتما با انجام اینکار نیاز نیست) و مواد را داخل قالبها بریزید. اما مراقب باشید که سر ریز نشوند.
میتوانید با کره یا شربت افرا آنها را تزئین کنید.