اجاق کته پزی جهت کته کردن برنج در ظروف کوچک در تجهیزات آشپزخانه صنعتی
بسیار کارامد جهت پخت غذاهای محلی شمال ایران در رستوران ها
تعداد شعله های بالا باعث تسریع در سرویس دهی به مشتریان شده و همچنین باعث راحتی انجام کار آشپز می شود.
در ظرفیت های 6 شعله ، 8 شعله، 10 شعله، 12 شعله، 14 شعله، 16 شعله به بالا
جنس شعله ها آبکاری با لعاب یا جنس کروم
شیر گازی کیتز ژاپن
دارای سینی در زیر شعله
شاسی کشی شده با پروفیل فولادی
بدنه استیل ضخامت 0.6 میل با آلیاژ430 بگیر یا 304 ضد زنگ
فر قنادی مناسب برای پخت کیک و انواع بیسکوییت در تجهیزات قنادی
در مدل ایستاده و رومیزی پایه دار
در ظرفیت های 4 سینی ، 6 سینی ، 8 سینی و 10 سینی
ابعاد سینی ( 40*60) سانتی متر
فاصله بین طبقات 9 سانتی متر می باشد
داخل دستگاه ورق گالوانیزه
بدنه بیرونی استیل
دارای ترموستات دیجیتالی
قابلیت تنظیم درجه دما تا 230 درجه
عایق کاری شده با پشم سنگ
دارای سه جداره جهت کمترین انتقال دما به اطراف فر
دارای سیستم ترموکوبل با شمعک
عملیات پخت با حرارت مستقیم
دارای فن جهت گردش یکنوخات گرما در داخل فر