فر کباب ترکی ذغالی جهت پخت دونر کباب با ذغال چوب
پخت گوشت با ذغال باعث خوشمزه تر غذا می شود
پخت دونر کباب با ذغال چوب باعث لذیذتر شدن آن می شود.
قابلیت ساخت بصورت تک سیخ و دو سیخ رومیزی و ایستاده
بدنه ساخته شده از استیل
دارای وان مخلفات زیر سینی دارای شعله می باشد که میتوان برای تفت دادن مخلفات داخل ساندویچ دونر کباب استفاده کرد
دارای سه ردیف ذغال چوب و هر ردیف دارای 2 عدد شعله گاز درصورت خواستن عملیات پخت با گاز
دارای موتور گردان تک فاز برای چرخش سیخ ها
چرخ های مقاوم از جنس پلی اورتان
ابعاد 85*95*120 سانتی متر
برچسب ها: اجاق کباب ترکی تجهیزات فست فود دستگاه دونر کباب ذغالی دستگاه کباب ترکی دستگاه کباب ترکی ایستاده دستگاه کباب ترکی ذغالی دستگاه کباب ترکی رومیزی دستگاه کباب ترکی زغالی فر دونر کباب فر دونر کباب ذغالی فر کباب ترکی لوازم راه اندازی دونر کباب
آبمیوه گیری دستی مورد استفاده در مراکز ویتامینه فروشی ها و بستنی فروشی ها
بدنه ساخته شده از چدن رویه رنگ شده
در سه رنگ مشکی ، قرمز و زرد
جنس صافی آبمیوه گیری از استیل ضد زنگ آلیاژ 304
وزن دستگاه 6 کیلو 300 گرم
ابعاد ارتفاع 40 سانتی متر ، عرض 28 سانتی متر ، طول 19 سانتی متر
یک وسیله کاربردی مناسب برای آب گرفتن انواع مرکبات ( لیمو ، پرتغال ، نارنج ، گریپ فروت ) گرفتن آب انار ، آب گوجه و آب سیب
تجهیزات فست فود
روش استفاده از دستگاه: میوه را به دو قسمت تقسیم کرده و لیوان را در زیر دستگاه قرار دهید و نیمه میوه را داخل دستگاه گذاشته و اهرم دستگاه را به سمت پایین فشار دهید.
فر سیب زمینی تنوری جهت پخت سیب زمینی تنوری مورد استفاده قرار میگیرد.
سیب زمینی تنوری شکم پر یک غذای ترکیه ای می باشد که در بین ایرانی ها غذای محبوب و جدیدی هست که مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
بدنه ساخته شده از ورق آهن رنگ شده
نوع پخت با گاز یا ذغال در مدل گازی قابلیت کارکرد با گاز مایع یا گاز شهری
تعداد طبقات با توجه به سفارش مشتری دو الی سه طبقه و چهار طبقه
قابلیت ساخت پایه ثابت یا چرخ دار جهت سهولت در جابجایی
کف طبقات ساخته شده از شبکه های استیل
دارای چرخ جهت سهولت در جابجایی
قابلیت تنظیم درجه دما - دارای ترموکوبل و برد نمایش درجه دما
طبقات بالا برای گرم نگه داشتن مورد استفاده می باشد.
این فر یکی از تجهیزات فست فود می باشد.
ابعاد دستگاه 3 طبقه ارتفاع 160 سانتی متر ، عرض 55 سانتی متر ، طول 55 سانتی متر
تنور گلی سیار مناسب برای پخت نان در رستوران ها ، جگرکی ها و سفره خانه های سنتی جهت پخت نان محلی
پخت نان تازه و داغ همراه با غذا باعث دلچسب تر شدن غذا برای مشتریان رستوران ها می شود.
بسیاری از رستوران ها تبلیغات خود را بر سر در رستوران با کلمه نان داغ کباب داغ به نمایش می گذارند.
از مزایای این نوع تنورها میتوان به سیار بودن آنها اشاره کرد.
قابلیت حمل و جابجایی آسان تنور به دلیل داشتن چرخ در زیر دستگاه را دارا می باشد.
بدنه ساخته شده از استیل براق
داخل تنور دارای کوزه سفالی بزرگ می باشد که شعله هایی که در زیر محفظه ی سفالی وجود دارد باعث گرم شدن داخل تنور می شود.
عملیات پخت با گاز می باشد که نوع مصرف گاز این تنور به دلخواه مشتری بصورت گاز شهری یا گاز مایع (کپسولی) قابل تغییر می باشد.
قطر دهانه تنور 40 سانتی متر می باشد که مناسب برای پخت نان های کوچک است.
مثال ظرفیت 4 عدد نان قطر 30 سانتی متر.
ابعاد دستگاه: طول و عرض 80 سانتی متر ، ارتفاع با چرخ ها 110 سانتی متر
از جمله لوازم مورد نیاز جهت پخت نان : دستگاه خمیر پهن کن ، دستگاه خمیرگیر(میکسر خمیر گیر) ،میز کار استیل