فر قنادی مناسب برای پخت کیک و انواع بیسکوییت در تجهیزات قنادی
در مدل ایستاده و رومیزی پایه دار
در ظرفیت های 4 سینی ، 6 سینی ، 8 سینی و 10 سینی
ابعاد سینی ( 40*60) سانتی متر
فاصله بین طبقات 9 سانتی متر می باشد
داخل دستگاه ورق گالوانیزه
بدنه بیرونی استیل
دارای ترموستات دیجیتالی
قابلیت تنظیم درجه دما تا 230 درجه
عایق کاری شده با پشم سنگ
دارای سه جداره جهت کمترین انتقال دما به اطراف فر
دارای سیستم ترموکوبل با شمعک
عملیات پخت با حرارت مستقیم
دارای فن جهت گردش یکنوخات گرما در داخل فر